112-Nederland toont standaard de P2000-meldingen waarbij afkortingen zijn vervangen en locatiegegevens apart worden weergegeven. Dit heeft als doel de meldingen voor iedereen leesbaarder te maken. Ervaren P2000 gebruikers weten de originele meldingen echter soms beter te waarderen.

De 112-Nederland app bevat de mogelijkheid om originele meldingen te tonen. U doet het volgende:

1. Selecteer in het menu "Instellingen" of het moersleutel-icoontje.
  2. Scroll naar beneden.
  3. Vink "Originele meldingen gebruiken" aan.
  4. Druk op de "Terug"-knop van het toestel.