Bij de aanschaf van de app heeft u kennis genomen van het volgende:

Bezijden onderstaande juridische vrijwaring zullen wij er in de huidige situatie alles aan doen om de eindgebruiker een zo goed mogelijk gebruikerservaring te bieden met de 112-app. Mochten u klachten of problemen hebben dan kunt u zich wenden tot het e-mailadres dat is opgenomen bij deze app-publicatie of de website 112-nederland.nl. Juridische vrijwaring is opgenomen omdat de opbrengsten van deze app niet voldoende zijn om aansprakelijkheid te kunnen dragen voor het functioneren en de kwaliteit van de app(s).

snoei.net geeft bij aanschaf van de 112-Nederland app of 112-Nederland PRO app geen garanties af over kwaliteit van de dienstverlening en duur van de dienstverlening. 112-Nederland zal echter een redelijke inspanning leveren om te trachten een goede dienstverlening te bieden aan haar eindgebruikers. Storingen zullen worden verholpen op basis van Best Effort. Snoei.net is op geen enkele manier aansprakelijk voor gevolgschade bij het niet goed functioneren of niet functioneren van de 112-Nederland en 112-Nederland Pro app. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de meldingen en de inhoud van de app. De kosten die u betaald voor de app zijn gerelateerd aan de ontwikkel- en hostingkosten van app. Bovenstaande sluit echter niet uit dat de dienstverlening op elk moment naar eigen inzicht van snoei.net door snoei.net kan worden gestaakt.